Privacybeleid

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Foto van de maand.
Foto’s van leden worden met goedkeuring en naamsvermelding op de website geplaatst. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.
Ben je geen lid meer, dan kun je een verzoek indienen om jouw foto’s te laten verwijderen.
Verwijderen kan natuurlijk ook als je nog wel lid bent.

Contactformulier
Wanneer je contact met ons opneemt d.m.v. het contactformulier verzamelen we de data getoond in dit contactformulier – naam en e-mail adres – en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string worden verzameld om spam opsporing te helpen.
Daarnaast bewaren we de gegevens die je in het bericht zelf hebt gezet. De via het contactformulier ingezonden informatie wordt niet gebruikt voor marketing doeleinden, maar kan wel worden gebruikt voor het toezenden van informatie m.b.t. de dienstverlening.

Andere websites
Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, doorverwijzingen naar andere websites. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht. Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met de ingesloten inhoud monitoren.

We raden je aan om de privacyverklaring van de websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.